ΝΕΑ ΤΟΥ SHIDOKAN KARATE

Το Shidokan μια από τις δυναμικότερες πολεμικές τεχνικές ολοκλήρωσε τον κύκλο των προγραμματισμένων δραστηριοτήτων του εν όψει των διακοπών του Αυγούστου με τις εξετάσεις μαύρων ζωνών υπό την αιγίδα της ΕΟS και της ΕΟΜΑ.

 

Η Ελληνική Οργάνωση Shidokan δέχτηκε πρόσκληση για να συμμετάσχει με αριθμό αθλητών στο παγκόσμιο πρωτάθλημα Shidokan που θα γίνει στο Τόκυο τον Νοέμβριο.

 

Το αγωνιστικό πρόγραμμα της ΕΟS για την νέα σεζόν είναι πολύ απαιτητικό εν όψει των πρωταθλημάτων των ακαδημιών και των τεχνοτροπιών του shido και kick boxing μέσω της ΕΟΜΑ.

 

Μέχρι τώρα η μεγαλύτερη έμφαση των προπονήσεων στον Πήγασο δόθηκε στις ακαδημίες με επιστέγασμα τις εξετάσεις μαύρων ζωνών όπου 10 μικροί αθλητές πέρασαν στον βαθμό του 1ου Dan μετά από 5 χρόνια σοβαρής και επίμονης προσπάθειας αθλητών, γονέων και προπονητών.

 

Οι ακαδημίες είναι ο ακρογωνιαίος λίθος των επιτυχιών του Πήγασου που με συνέπεια τα τελευταία 25 χρόνια καλλιεργεί προβάλλοντας εκτός της τεχνικής του Shidokan και την διαμόρφωση χαρακτήρων με την καθοδήγηση του επίσημου εκπροσώπου του συστήματος shihan Κατσουρα Ληο 7 Dan της sensei Κατσουρα Αιστρατη Γεωργία 5Dan και του sempai Κατσουρα Δημητρίου 2Dan.

 

Eνα επιτελείο από προπονητές που ξεκίνησαν από τις ακαδημίες της σχολής στελεχώνει την προπονητική ομάδα.

 

Το Shidokan θεωρείται η ποιο ολοκληρωμένη τεχνική αυτοάμυνας επειδή περιλαμβάνει από την παράδοση της όλα τα είδη μάχης που στις σύγχρονες μαχητικές τέχνες έχουν εμφανιστεί μεμονωμένα(kick boxing-knock down-grabbling-sport karate κλπ) .

 

Κανένα από αυτά δεν είναι από μόνο του ολοκληρωμένη τεχνική μάχης.

 

Η αποδοχή της τεχνοτροπίας του Shidokan από την κοινωνία που απορρέει από την συμμετοχή των αθλητών στις προπονήσεις ,από την αποτελεσματικότητα της ,από την διάθεση των γονέων ,από την σταθερή διαμόρφωση χαρακτήρων πάνω στην Ελληνική παράδοση είναι η δύναμη που ωθεί όλους τους ενασχολούμενους φορείς με αυτή.

 

Το Shidokan είναι πολιτισμός .Η προσπάθεια των στελεχών της Ελληνικής Οργάνωσης όπως επίσης και των αθλητών συνεχίζεται γιατί η αγωνιστικότητα η πειθαρχία ο αλτρουισμός και γενικά η προαγωγή των αρετών είναι τρόπος ζωής .Αυτός ο τρόπος ζωής είναι το δημιουργικό πρότυπο της Ελληνικής αγωγής πάνω στο οποίο πρέπει να αναπτυχτούν οι νέες γενιές που αποτελούν και την ελπίδα επιβίωσης μας.

 

Στον Πήγασο από τις 20 Αυγούστου ξεκινούν οι εγγραφές 18.00-20.00 κάθε μέρα ενώ από 3 Σεπτεμβρίου ξεκινούν οι προπονήσεις για την νέα σεζόν με τμήματα junior ακαδημιών στην τεχνοτροπία του shido boxing-kick boxing ?παραδοσιακό Shidokan και τμήματα

 

Seniors.

 

 

Καινοτομία για τα αθλητικά προγράμματα του Πήγασου αποτελεί ένα νέο τμήμα music aerobic το οποίο θα στηρίζεται στην τεχνική όλων των τεχνοτροπιών του Shidokan.

 

Ασκήσεις μυϊκής ενδυνάμωσης με αντισταση,φυσικη κατάσταση ,μυϊκή αντοχη,ευλυγισια και ρυθμός είναι τα χαρακτηριστικά του Fit shido boxing .

 

 

Αποκλειστικά για όσους έχουν βάλει την κίνηση στην ζωή τους.

 

H Ελληνική Οργάνωση Shidokan και η ΕΟΜΑ ευχαριστούν την διεύθυνση αθλητισμού ΔΟΕΠΑΠ ΔΗΠΕΘΕ και ιδιαίτερα τον Πρόεδρο Κο Μαβιδη Παύλο για την δημιουργική συνεργασία που είχαν μέχρι τώρα ελπίζοντας στην συνέχιση της εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.


ΝΕΑ ΤΟΥ SHIDOKAN 10/12Αγωνιστικό σεμινάριο sport karate και Knock Down την Κυριακή 19/04/2015AΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ SPORT KARATE 19/04/2015ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΟ SHIDOKAN KARATE 16/05/2015 ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ –ΟΥΓΓΑΡΙΑΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΟ SHIDOKAN KARATE TRIATHLONΚοπή Πιτας 16-1-2016Δελτίο Τύπου 4.7.2016Κοπής πίτας 28/01/2017Α.Σ ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ Σεμινάριο με τον SHIHAN ΛΗΟ ΚΑΤΣΟΥΡΑ 7 DAN 04.02.2017Πάρτι Μασκέ 18.02.2017Επιδείξεις Shidokan Karate στον ΑλμυρόΣεμινάριο Knock Down υπό την αιγίδα της ΕΛΟΚΛ.Κατσούρας: Το Καράτε είναι Πολιτισμός07-04-13 Συγκέντρωση στελεχώνΑπό την Δευτέρα 02/09/2013 ξεκινούν οι εγγραφές εγγραφές στα τμήματα του SHIDOKAN KARATE

Next page
_
_
_
_

Ο Soeno στην Ελλαδα


Την Μ.Τριτη 30/04/13 και την Μ.Τεταρτη 01/05/13 πραγματοποιήθηκε το Διεθνές Σεμινάριο Shidokan στο κλειστό γυμναστήριο Ν.Ιωνιας Βόλου με την παρουσία του αρχηγού του συστήματος Kancho Soeno Yoshiji 10 Dan.
Read more

Π. Π. SHIDOKAN ΚΑΡΑΤΕ JAPAN

Στις 14/10/13 πραγματοποιήθηκε στην πόλη ΥΟΚΟΗΑΜΑ της Ιαπωνίας το Παγκόσμιο πρωτάθλημα Shidokan karate με την συμμετοχή χωρών που ανήκουν στην δύναμη του συστήματος . Περισσότεροι από 300 αθλητές αγωνιστήκαν σε όλες τις κατηγορίες.
All news
dakar-15
dakar-1 dakar-2
dakar-3 dakar-3
dakar-3 dakar-3
dakar-3 dakar-3
dakar-3 dakar-3
dakar-3 dakar-3