Λάρισα το διασυλλογικό κύπελλο Καράτε 26/04/2015

 

NEA TOY SHIDOKAN KARATE ΑΠΟ ΤΟΝ Α.Σ.ΒΟΛΟΥ ΠΗΓΑΣΟΣ

Την Κυριακή 26/04/2015 πραγματοποιήθηκε στο κλειστό γυμναστήριο της Νεάπολης στην Λάρισα το διασυλλογικό κύπελλο Καράτε υπό την αιγίδα της ΕΛΟΚ  και Της Τοπικής Επιτροπής Καράτε Κεντρικής Ελλάδος .

Ο Πήγασος απέσπασε 29 μετάλλια από την συμμετοχή των ακαδημιών του .

Η διοργάνωση ήταν άψογη με κύρια χαρακτηριστικά την πειθαρχία και το ήθος  όλων των παρευρισκόμενων (αθλητες,προπονητες,παραγοντες ,θεατές) και  διοργανωτών.

Άλλη μια φορά το καράτε απέδειξε τον λόγο για τον όποιο έγινε αποδεκτό από την πολιτεία και την κοινωνία, προάγοντας και διαμορφώνοντας ήθος και χαρακτήρα.

 Η τοπική επιτροπή Κεντρικής Ελλάδος και τα μέλη της έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό ώστε το αποτέλεσμα να είναι άριστο .

Το επίπεδο των αθλητών  του Πήγασου ήταν   υψηλό αποδεικνύοντας την δουλειά που γίνεται στις ακαδημίες του από τους προπονητές του .

Τις υπηρεσίες τους στους  αγώνες  παρείχαν οι επίσημοι διαιτητές της ομοσπονδίας από τον Πήγασο κα Αιστρατη Γεωργία και Κατσουρας Δημήτριος .

Διευθύνων προπονητής του συλλόγου είναι ο shihan  Κατσουρας Ληο 7dan επίσημος εκπρόσωπος του Ιαπωνικού  shidokan στην Ελλάδα,  με βοηθούς, την  shihan  Αιστρατη Γεωργία 5dan ,sensei Kατσουρα Δημήτρη 3dan,sensei Σπανοδημο Γεώργιο 3dan,senpai Μαρτίου Σούλα 2dan,senpai Πλιατσικα Δημήτριο 2dan.

Όλοι οι παραπάνω προπονητές  με τον γραμματέα του συλλόγου  Πετση Νικόλαο και τον έφορο των ακαδημιών κο Σγατζη Κων/νο κατεύθυναν τους αθλητές προετοιμάζοντας τους κατά την διάρκεια των αγώνων .

Μέσα στο καλοκαίρι θα πραγματοποιηθεί το πρώτο Πανελλήνιο πρωτάθλημα της τεχνοτροπίας του  knock down όλων των συστημάτων και συλλόγων μελών της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καράτε.

Η επιτροπή διαιτησίας της ΕΛΟΚ   έχει επεξεργαστεί τους κανονισμούς των συστημάτων που καλλιεργούν την παραπάνω τεχνοτροπία(shidokan-kyokushin) μετά από πολλά σεμινάρια και κατέληξε στους επίσημους κανονισμούς των αγώνων για την Ελλάδα.

H Ελληνική Οργάνωση    shidokan  και ο Α.Σ.Βολου Πήγασος ευχαριστούν  τους  χορηγούς’

Reef café       και τον Παυλόπουλο Χάρη

Puerto café    στην παραλία του Βόλου

ARTΙGIANO    και τον Ιορδανίδη Βασίλειο (ταπετσαρίες επίπλων).

 

Συμπληρωματικά μετάλλια

3ος    Γιασλακιωτης Ιωάννης  κατηγ.εφηβων kumite

 3ος  Μαργιόλης Τολιας Πέτρος κατηγ.παιδων kumite
_
_
_
_

Ο Soeno στην Ελλαδα


Την Μ.Τριτη 30/04/13 και την Μ.Τεταρτη 01/05/13 πραγματοποιήθηκε το Διεθνές Σεμινάριο Shidokan στο κλειστό γυμναστήριο Ν.Ιωνιας Βόλου με την παρουσία του αρχηγού του συστήματος Kancho Soeno Yoshiji 10 Dan.
Read more

Π. Π. SHIDOKAN ΚΑΡΑΤΕ JAPAN

Στις 14/10/13 πραγματοποιήθηκε στην πόλη ΥΟΚΟΗΑΜΑ της Ιαπωνίας το Παγκόσμιο πρωτάθλημα Shidokan karate με την συμμετοχή χωρών που ανήκουν στην δύναμη του συστήματος . Περισσότεροι από 300 αθλητές αγωνιστήκαν σε όλες τις κατηγορίες.
All news
dakar-15
dakar-1 dakar-2
dakar-3 dakar-3
dakar-3 dakar-3
dakar-3 dakar-3
dakar-3 dakar-3
dakar-3 dakar-3