Πρωτάθλημα sport karate 19/11/2016

Το Σάββατο  19 Νοεμβρίου πραγματοποιήθηκε  το εσωτερικό  πρωτάθλημα sport karate στις εγκαταστάσεις του Α.Σ Βόλου πήγασος , με την συμμετοχή 120 μικρών αθλητών από τον Α.Σ Βόλου Πήγασο και Α.Σ  shidokan Αλμυρού .

 

Οι αθλητές διαγωνίστηκαν  στα kata και στο kumite εν όψη της προετοιμασίας για το πρωτάθλημα κεντρικής Ελλάδος της Ελληνικής ομοσπονδίας καράτε (ΕΛ.Ο.Κ) που θα διεξαχθει στις 11 Δεκεμβρίου στο κλειστό γυμναστήριο πορταριας  .

Το κοινό που παραβρέθηκε  είχε την ευκαιρία να παρακολουθήσει υψηλή τεχνική , αγωνιστικό πνεύμα , την ευγενή άμυλα , αρχές και αξίες που προάγονται μέσα από το καράτε .

Διαιτητής των αγώνων ήταν  η  sihan  Αιστρατή Γεωργία 5Dan shidokan karate από το σώμα διαιτησίας της ΕΛ.Ο.Κ  .

Επιτηρητής των αγώνων ήταν ο τεχνικός διευθυντής της Ελληνικής οργάνωσης shidokan και περιφερειακός ομοσπονδιακός προπονητής της ΕΛ.Ο.Κ Κος Κατσούρας Λίο 7Dan shidokan karate .

Τις υπηρεσίες τους προσέφεραν ο προπονητής του Αλμυρού sensei Τελκής Κων/ος 4Dan με τους βοηθούς του Μπαγλαντζή Ειρηλένα 2Dan και Μπάρδα Άκη 1Dan.

Επίσης σημαντική βοήθεια προσέφεραν οι προπονητές του πήγασου Σπανοδήμος Γεώργιος 3Dan και Μαρτίου Σούλα 2Dan.

Σημαντική ήταν η παρουσία και βοήθεια της χειροπράκτη Νταμκαρέλου Δέσποινας.

Το Δ.Σ του συλλόγου ευχαριστεί επίσης τους χορηγούς Reef cafe (Παυλόπουλος Χάρης ) , την ψησταριά ΄΄ΣΑΜΑΡΑΣ΄΄ , το μεσιτικό γραφείο ΄΄ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ REAL ESTATE ΄΄ (Παπαδημητρίου Κων/ος) και το εργοστάσιο αλίπαστων ΄΄ FI-DEL΄΄.

Φωτογραφίες
_
_
_
_

Ο Soeno στην Ελλαδα


Την Μ.Τριτη 30/04/13 και την Μ.Τεταρτη 01/05/13 πραγματοποιήθηκε το Διεθνές Σεμινάριο Shidokan στο κλειστό γυμναστήριο Ν.Ιωνιας Βόλου με την παρουσία του αρχηγού του συστήματος Kancho Soeno Yoshiji 10 Dan.
Read more

Π. Π. SHIDOKAN ΚΑΡΑΤΕ JAPAN

Στις 14/10/13 πραγματοποιήθηκε στην πόλη ΥΟΚΟΗΑΜΑ της Ιαπωνίας το Παγκόσμιο πρωτάθλημα Shidokan karate με την συμμετοχή χωρών που ανήκουν στην δύναμη του συστήματος . Περισσότεροι από 300 αθλητές αγωνιστήκαν σε όλες τις κατηγορίες.
All news
dakar-15
dakar-1 dakar-2
dakar-3 dakar-3
dakar-3 dakar-3
dakar-3 dakar-3
dakar-3 dakar-3
dakar-3 dakar-3