Αγωνιστική ημερίδα shidoboxing 18/12/16

Στις 18/12/16 στις εγκαταστάσεις του Α.Σ Πήγασος πραγματοποιήθηκε αγωνιστική ημερίδα shidoboxing.


 

Το Δ.Σ του συλλόγου θέλει να ευχαριστήσει τον τεχνικό διευθυντή του αθλήματος Γεωργόπουλο Φώτη καθώς επίσης και όλους τους προπονητές, τον Κο Παναγιώτη Φλύσκα  από την Καρδίτσα, τον Κο Μάρκο Μπόζιτσις  από την Λάρισα , τον Κο Παρισίδη Πάρη από τον Σταυρό Θεσσαλονίκης, τον Κο Αλεξίου Δημήτριο από τον Βόλο, την Κα Γεωργακοπούλου από την Λάρισα και όλους τους αθλητές που συμμετείχαν και όλοι μαζί επέδειξαν αρχές και αξίες που μόνο οι πολεμικές τέχνες προάγουν.

Μεγάλο ευχαριστώ στον γιατρό των αγώνων Κο Γιασλακιώτη Βασίλειο και την χειροπράκτη Νταμκαρέλου Δέσποινα για την ανιδιοτελή προσφορά τους. Επίσης τους διαιτητές της ΕΟS Κα Αιστρατη Γεωργία(υπεύθυνη διαιτησίας) , Δήμου Ευάγγελο, Κατσουρα Δημήτρη, Βογιατζή Αντώνη και Σπανοδημο Γιώργο!! Την γραμματεία των αγώνων Μπεχλιβάνη Αδαμαντία.

Φωτογραφίες
_
_
_
_

Ο Soeno στην Ελλαδα


Την Μ.Τριτη 30/04/13 και την Μ.Τεταρτη 01/05/13 πραγματοποιήθηκε το Διεθνές Σεμινάριο Shidokan στο κλειστό γυμναστήριο Ν.Ιωνιας Βόλου με την παρουσία του αρχηγού του συστήματος Kancho Soeno Yoshiji 10 Dan.
Read more

Π. Π. SHIDOKAN ΚΑΡΑΤΕ JAPAN

Στις 14/10/13 πραγματοποιήθηκε στην πόλη ΥΟΚΟΗΑΜΑ της Ιαπωνίας το Παγκόσμιο πρωτάθλημα Shidokan karate με την συμμετοχή χωρών που ανήκουν στην δύναμη του συστήματος . Περισσότεροι από 300 αθλητές αγωνιστήκαν σε όλες τις κατηγορίες.
All news
dakar-15
dakar-1 dakar-2
dakar-3 dakar-3
dakar-3 dakar-3
dakar-3 dakar-3
dakar-3 dakar-3
dakar-3 dakar-3