Διασυλλογικό κύπελλο κεντρικής Ελλάδος της ΕΛ.Ο.Κ 9,10/12/2017

Το σαββατοκύριακο 9/12 και 10/12 πραγματοποιήθηκαν στο κλειστό γυμναστήριο Πορταριας  Βόλου  το διασυλλογικό κύπελλο  knock down καράτε και το κύπελλο εγχρώμων και μαύρων ζωνών κεντρικής Ελλάδος της ΕΛ.Ο.Κ (Ελληνική ομοσπονδία καράτε ).

Ο Α.Σ Πήγασος βόλου συμμετείχε με 102 συμμετοχές και στις δυο διοργανώσεις και κατέκτησε τον αντίστοιχο αριθμό μεταλλίων.

Η μαχητικότητα  , το πάθος , η δύναμη , η ταχύτητα , η υψηλή τεχνική κατάρτιση και η ευγενής άμυλα είναι χαρακτηριστικά που επέδειξαν όλοι οι αθλητές του συλλόγου  προάγοντας έτσι τις αρχές και τις αξίες που διέπουν το καράτε .

Αναλυτικότερα ο τελικός απολογισμός για τον Α.Σ πήγασο είναι : 36 χρυσά  , 30 αργυρά  και 36 χάλκινα μετάλλια .

Η ελληνική οργάνωση shidokan ευχαριστεί τους συλλόγους του SHIDOKAN που συμμετείχαν και στις δύο διοργανώσεις με 130 αθλητές!! Την διαιτητή της ΕΛΟΚ Aιστρατη Γεωργία και της ΕΟS Δήμου Ευάγγελο και Σπανοδημο Γιώργο για την αμερόληπτη διαιτησία τους .Τους προπονητές της ΕΟS sensei Λιουλιο Δημήτρη 5dan, sensei Τελκη Κων/νο 4dan sensei Σαββίδη Τέλη 4dan sensei Μπατζογλου Μιχάλη 3dan sensei Παρισιδη παρη 3dan sensei Βογιατζή Αντώνη 3dan sensei Κατσουρα Δημήτρη 3dan sensei Σπανοδημο Γεώργιο 3dan senpai Νταιλιανη Αχιλλέα 2dan senpai Μπαγλατζη Ειρηλενα 2dan senpai Μπεχλιβάνη Αδαμαντία 1dan,senpai Παλαση Παρη 1dan,senpai Γκιώνη Γιάννη 1dan, senpai Σαββίδη Χαράλαμπο 1dan.

Φωτογραφίες
_
_
_
_

Ο Soeno στην Ελλαδα


Την Μ.Τριτη 30/04/13 και την Μ.Τεταρτη 01/05/13 πραγματοποιήθηκε το Διεθνές Σεμινάριο Shidokan στο κλειστό γυμναστήριο Ν.Ιωνιας Βόλου με την παρουσία του αρχηγού του συστήματος Kancho Soeno Yoshiji 10 Dan.
Read more

Π. Π. SHIDOKAN ΚΑΡΑΤΕ JAPAN

Στις 14/10/13 πραγματοποιήθηκε στην πόλη ΥΟΚΟΗΑΜΑ της Ιαπωνίας το Παγκόσμιο πρωτάθλημα Shidokan karate με την συμμετοχή χωρών που ανήκουν στην δύναμη του συστήματος . Περισσότεροι από 300 αθλητές αγωνιστήκαν σε όλες τις κατηγορίες.
All news
dakar-15
dakar-1 dakar-2
dakar-3 dakar-3
dakar-3 dakar-3
dakar-3 dakar-3
dakar-3 dakar-3
dakar-3 dakar-3