2010-10-10 Ε.Ο.Μ.Α Ελληνική Ομοσπονδία Μαχητικών Αθλημάτων

Μεγάλη επιτυχία του Α.Σ. Βόλου Πήγασος στο διασυλλογικό πρωτάθλημα της Ε.Ο.Μ.Α [Ελληνικής Ομοσπονδίας Μαχητικών Αθλημάτων] που έγινε το Σάββατο 16/10/10 στο κατάμεστο κλειστό γυμναστήριο Κοζάνης.

 

Συγκεκριμένα ο Α.Σ.Βολου Πήγασος συμμετείχε στην διοργάνωση με τέσσερις αθλητές στην τεχνική του kick boxing και του knock down με προπονητή τον κο Κατσουρα Ληο αντιπρόσωπο του shidokan στην Ελλάδα και την κα Κατσουρα Αιστρατη Γεωργια υπευθυνη διαιτησιας της Ελληνικη Οργανωσης shidokan.

 

Το knock down αναγνωρίστηκε ως επίσημη τεχνοτροπία της ομοσπονδίας και στο εγγυς μέλλον θα δημιουργηθούν πρωταθλήματα όλων των κατηγοριών και ηλικιών.

 

Στο kick boxing

 

• Ο Μαινος Χρήστος 1Dan [video] αγωνίστηκε τρεις γύρους των 2 λεπτών στην κατηγορία -70 kg με low kicks κατακτώντας την πρώτη θέση με knock out στον πρώτο γύρο.

• Ο Δοξοπουλος Κων/νος 1Dan [video] στην κατηγορία -80 kg με low kicks σε έναν αγώνα τριών γύρων των δυο λεπτών πήρε την πρώτη θέση με εγκατάλειψη του αντίπαλου του στον δεύτερο γύρο.

• Ο Κολημητρας Αναστάσιος [video] από τους νέους αθλητές του συλλόγου και πολλά υποσχόμενος στην κατηγορία έφηβων -70 kg σε έναν πολύ δυνατό αγώνα έχασε στα σημεία.

 

Στο knock down

 

 

• Ο αθλητής Κεραμιωτης Κων/νος [video] μετά από ένα πολύ εντυπωσιακό αγώνα τριών γύρων των δυο λεπτών κέρδισε με ομόφωνη απόφαση των κριτών.

• Στον τομέα της διαιτησίας η κα Κατσουρα Γεωργία 5Dan shidokan διαιτήτευσε ως κεντρικός διαιτητής μεγάλο μέρος των αγώνων kick boxing και to knock down με άψογο τρόπο κερδίζοντας τα συγχαρητήρια του πρόεδρου της ΕΟΜΑ κου Σαργιαννιδη Γεώργιου ο οποίος την τίμησε στο τέλος της διοργάνωσης με αναμνηστική πλακέτα.

• Στην διοργάνωση παραβρέθηκε και ο υπεύθυνος τύπου της Ελληνικής Οργάνωσης shidokan κος Καραγιωργος Χρήστος προπονητής του Α.Σ.shidokan Καλαμπάκας.

• Οι αθλητές του shidokan εκπαιδεύονται σε τρεις τεχνοτροπίες[knock down-kick boxing-παραδοσιακό karate] ολοκληρώνοντας ένα ευρύ κύκλο γνώσεων και προπονήσεων πολύ υψηλών απαιτήσεων.

SHIDOKAN σημαίνει ο δρόμος που οδηγεί στην μεγάλη κοινωνία των samurai.

 

Το πνεύμα και η φιλοσοφία του αθλήματος διαποτίζονται από αυτό το χαρακτηριστικό .Οι αθλητές προπονούνται από μικρή ηλικία διαμορφώνοντας χαρακτήρα που να μπορεί να ανταπεξέλθει στις συνθήκες της εκπαίδευσης.

 

Απώτερος σκοπός είναι η απάλειψη των πρωτόγονων στοιχείων που μεταφέρει ο άνθρωπος και η προαγωγή του σε υψηλοτέρα ιδανικά.
_
_
_
_

Ο Soeno στην Ελλαδα


Την Μ.Τριτη 30/04/13 και την Μ.Τεταρτη 01/05/13 πραγματοποιήθηκε το Διεθνές Σεμινάριο Shidokan στο κλειστό γυμναστήριο Ν.Ιωνιας Βόλου με την παρουσία του αρχηγού του συστήματος Kancho Soeno Yoshiji 10 Dan.
Read more

Π. Π. SHIDOKAN ΚΑΡΑΤΕ JAPAN

Στις 14/10/13 πραγματοποιήθηκε στην πόλη ΥΟΚΟΗΑΜΑ της Ιαπωνίας το Παγκόσμιο πρωτάθλημα Shidokan karate με την συμμετοχή χωρών που ανήκουν στην δύναμη του συστήματος . Περισσότεροι από 300 αθλητές αγωνιστήκαν σε όλες τις κατηγορίες.
All news
dakar-15
dakar-1 dakar-2
dakar-3 dakar-3
dakar-3 dakar-3
dakar-3 dakar-3
dakar-3 dakar-3
dakar-3 dakar-3