2010/02/06 ΕΟΜΑ διασυλλογικό πρωτάθλημα Βορείου Ελλάδος

Την Κυριακή 6 Φεβρουαρίου πραγματοποιήθηκε το διασυλλογικό πρωτάθλημα Βορείου Ελλάδος shidokan knock down [πλήρους επαφής]στο κλειστό γυμναστήριο Μικρας στην Θεσσαλονίκη υπό την αιγίδα της ΕΟΜΑ[Ελληνική Ομοσπονδία Μαχητικών Αθλημάτων]. [Photos-Video]

 

Στην διοργάνωση από την αγωνιστική ομάδα του Πήγασου συμμετείχαν δυο αθλητές οι οποίοι κατέλαβαν και την πρώτη θέση στην κατηγορία τους αποδίδοντας την τεχνική με σεμιναριακο τρόπο αποσπώντας τα χειροκροτήματα των παρευρισκομένων.

 

Mαινος Χρήστος 1Dan 1 θέση ανδρών -70 κιλα [Video]

Μαργαριτοπουλο Κων/νο 1kyu 1 θέση ανδρών -90 κιλά [Video]

 

Όλοι οι αθλητές αγωνίστηκαν επιδεικνύοντας πολύ καλή φυσική κατασταση,τεχνικη καταρτιση,αγωνιστικη πειθαρχία και ήθος .

Επίσης συμμετείχαν όλοι οι σύλλογοι μέλη της EOS και της ΕΟΜΑ

 

Το shidokan συμμετείχε με τους

 

Α.Σ.Βολου Πήγασος Κατσουρας ΛηοΚατσουρα Αιστρατη Γεωργία

Α.Σ.Τρικαλων samurai Λιουλιος Δημήτριος 4Dan με τον αθλητή Νταιλιανη Αχιλλέα μέλος της Εθνικής ομάδας shidokan

Α.Σ.Shidokan Ρόδου Μπουρλιδης Δρόσος 1Dan με τρεις αθλητές τους’

Καρπαθακη Αντωνιο,Θεοδωρακη Πέτρο, Αχτσι Χαλιλ.

Α.Σ.Shidokan Καλαμπάκας Καραγιωργος Χρήστος 2Dan με έξη αθλητές τους’

Πεχλιβανιδη Ιεροθεο,Τσεκα Αρθουρο,Χουτεα Φανη,Γκιωνη Ι,Κατσιμπα Ευθυμιο,Χουχουρελο Αντώνιο.

 

Οι αγώνες διεξήχθηκαν σε ring και είχαν διάρκεια 2γυρους των 2 λεπτών με ένα λεπτό διάλλειμα.

Οι κανονισμοί ήταν αυτοί της παγκόσμιας ομοσπονδίας του shidokan.

Διαιτητής των αγώνων ήταν η κα Κατσουρα-Αιστρατη Γεωργία 5Dan shidokan υπεύθυνη διαιτησίας της Ελληνικής Οργάνωσης shidokan με κριτές από το σώμα διαιτησίας της ΕΟΜΑ.

 

Υπεύθυνος για την τεχνοτροπία του shidokan στην ομοσπονδία είναι ο κος Ληο Κατσουρας 7 Dan shidokan και εκπρόσωπος του συστήματος στην Ελλάδα.

Στο επόμενο διασυλλογικό οι αγώνες knock down θα διεξαχθουν σε ταταμι με κοινούς κανονισμούς των συστημάτων που έχουν ενταχτεί στην ΕΟΜΑ και καλλιεργούν την συγκεκριμένη τεχνοτροπία.

Η Ελληνική Οργάνωση shidokan σε συνεργασία με την ΕΟΜΑ προετοιμάζει το 1ο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα shidokan με κανονισμούς triathlon [ένας γύρος shidokan knock down ένας γύρος shidoboxing και ένας γύρος grabbling].

Το shidokan τριαθλον είναι η δυνατότερη διοργάνωση παγκοσμίως γιατί οι αθλητές πρέπει να αποδώσουν τρεις πολύ δύσκολες και διαφορετικές τεχνοτροπίες σε ένα αγώνα.

 

Επίσης στις 26 /02/11 θα πραγματοποιηθεί σεμινάριο διαιτησίας στις τεχνοτροπίες του kick boxing και του shidokan knock down στις εγκαταστάσεις του Πανθεσσαλικου σταδίου για τους προπονητές και συλλόγους μέλη της ΕΟΜΑ από όλη την Ελλάδα.

 

Εισηγητής για το σεμινάριο kick boxing θα είναι ο πρόεδρος διαιτησίας της ΕΟΜΑ κος Μητσκολαβας Σταύρος ενώ για το knock down η κα Κατσουρα Αιστρατη Γεωργία.
_
_
_
_

Ο Soeno στην Ελλαδα


Την Μ.Τριτη 30/04/13 και την Μ.Τεταρτη 01/05/13 πραγματοποιήθηκε το Διεθνές Σεμινάριο Shidokan στο κλειστό γυμναστήριο Ν.Ιωνιας Βόλου με την παρουσία του αρχηγού του συστήματος Kancho Soeno Yoshiji 10 Dan.
Read more

Π. Π. SHIDOKAN ΚΑΡΑΤΕ JAPAN

Στις 14/10/13 πραγματοποιήθηκε στην πόλη ΥΟΚΟΗΑΜΑ της Ιαπωνίας το Παγκόσμιο πρωτάθλημα Shidokan karate με την συμμετοχή χωρών που ανήκουν στην δύναμη του συστήματος . Περισσότεροι από 300 αθλητές αγωνιστήκαν σε όλες τις κατηγορίες.
All news
dakar-15
dakar-1 dakar-2
dakar-3 dakar-3
dakar-3 dakar-3
dakar-3 dakar-3
dakar-3 dakar-3
dakar-3 dakar-3