2011/05/05 ΕΟΜΑ Shidokan Λαγκαδάς

[Video] [Photos]

Tην Κυριακή 8/05/11 πραγματοποιήθηκε στο κλειστό γυμναστήριο Λαγκαδά Θες/κης διασυλλογικό πρωτάθλημα Shidokan Knock Down και Kick Boxing υπό την αιγίδα της ΕΟΜΑ(Ελληνική Ομοσπονδία Μαχητικών Αθλημάτων).

 

Η διοργάνωση είχε πολύ μεγάλη επιτυχία αφού αγωνίστηκαν 500 αθλητές από διάφορες τεχνοτροπίες.

 

Ο τέλειος συντονισμός επέτρεψε την ομαλή διεξαγωγή των αγώνων χωρίς καθυστερήσεις με τον Πρόεδρο της Ομοσπονδίας κο Σαργιαννιδη Γεώργιο να είναι απόλυτα ικανοποιημένος από αυτό.

 

Η ΕΟΜΑ δείχνει τον δρόμο της οργάνωσης της αξιοκρατίας και της δικαιοσύνης μέσα από τις διοργανώσεις της συσπειρώνοντας ικανούς δασκάλους και στελέχη από όλα τα συστήματα μαχητικών αθλημάτων.

 

Στην διοργάνωση αυτή ο Πήγασος Βόλου κατέκτησε τρεις πρώτες θέσεις στο knock down με τους αθλητές Μαινο Χρήστο ,Μαργαριτοπουλο Κων/νο και Κολημητρα Αναστάσιο.

 

Στην συγκεκριμένη τεχνοτροπία οι αγώνες διεξήχθησαν σε tatami και είχαν διάρκεια 2 λεπτά σε περίπτωση ισοπαλίας άλλα δυο λεπτά και σε τρίτη ισοπαλία ένα λεπτό με απόφαση.

 

Στους κανονισμούς δεν επιτρέπεται το πιάσιμο και οι ανατροπές.

 

Οι τεχνικές ρίψεων και ακινητοποιήσεων γίνεται μόνο όταν το Shidokan knock down αγωνίζεται σε ring.

 

Οι αθλητές Μαινος Χρήστος και Μαργαριτοπουλος Κων/νος αγωνίστηκαν και στο kick boxing με τον πρώτο να κερδίζει με knock out στον 2ο γύρο ενώ ο δεύτερος και ενώ κέρδιζε με knock down, στον δεύτερο γύρο υπέστη εξάρθρωση του ώμου με αποτέλεσμα ο γιατρός να μη του επιτρέψει να συνεχίσει.

 

Η αθλήτρια Καραμπελια Ελένη από το Shidokan Βόλος με προπονητή τον ΚΟ Βογιατζή Αντώνη αγωνίστηκε στο kick boxing για πρώτη φορά ,στην κατηγορία γυναικών κάνοντας ένα πολύ δυνατο αγώνα με Ρωσίδα αθλήτρια χάνοντας όμως στα σημεία.

 

Το Ελληνικό Shidokan συμμετείχε με τους συλλόγους μελη του από όλη την Ελλάδα.

 

Από το σώμα διαιτητών η υπεύθυνη διαιτησίας του Eελληνικού Shidokan κα Αιστρατη Γεωργία 5dan παρείχε τις υπηρεσίες της ως κεντρικός διαιτητής στο ταταμι ενώ κριτές ήταν οι κοι Σγατζης Κων/νος , Βογιατζής Αντώνιος και Μαρτιου Σούλα.

 

Στους αγώνες παραβρέθηκε και ο εκπρόσωπος του Ελληνικού Shidokan κος Κατσουρας Ληο 7dan.

 

Σκοπός αυτών των διασυλλογικών πρωταθλημάτων από την ΕΟΜΑ είναι η συνεχής επαφή των αθλητών με τις τεχνοτροπίες και η τεχνική τους αναβάθμιση εν όψει διεθνών διοργανώσεων.
_
_
_
_

Ο Soeno στην Ελλαδα


Την Μ.Τριτη 30/04/13 και την Μ.Τεταρτη 01/05/13 πραγματοποιήθηκε το Διεθνές Σεμινάριο Shidokan στο κλειστό γυμναστήριο Ν.Ιωνιας Βόλου με την παρουσία του αρχηγού του συστήματος Kancho Soeno Yoshiji 10 Dan.
Read more

Π. Π. SHIDOKAN ΚΑΡΑΤΕ JAPAN

Στις 14/10/13 πραγματοποιήθηκε στην πόλη ΥΟΚΟΗΑΜΑ της Ιαπωνίας το Παγκόσμιο πρωτάθλημα Shidokan karate με την συμμετοχή χωρών που ανήκουν στην δύναμη του συστήματος . Περισσότεροι από 300 αθλητές αγωνιστήκαν σε όλες τις κατηγορίες.
All news
dakar-15
dakar-1 dakar-2
dakar-3 dakar-3
dakar-3 dakar-3
dakar-3 dakar-3
dakar-3 dakar-3
dakar-3 dakar-3