2011/06/05 Σεμινάριο Shidokan E.O.M.A.

[Photos 1] [Photos 2] [Photos 3] [Video]

Την Κυριακή 5/06/11 πραγματοποιήθηκε στο κλειστό γυμναστήριο Καλαμπάκας σεμινάριο Shidokan καράτε με την συμμετοχή 100 αθλητών των συλλόγων μελών της Ελληνικής Οργάνωσης Shidokan της ΕΟΜΑ και συστημάτων καράτε.

 

Η όλη εκδήλωση διοργανώθηκε από τον τοπικό σύλλογο Shidokan Καλαμπάκας με προπονητή τον κο Καραγιωργο Χρήστο 2 dan σε συνεργασία με την ΕΟS.

 

Στο σεμινάριο εισηγητής ήταν ο αντιπρόσωπος της wka the Shidokan στην Ελλάδα κος Κατσουρας Ληο 7dan με βοηθό την κα Αιστρατη Κατσουρα Γεωργία 5dan πρόεδρος διαιτησίας στην ΕΟS και υπεύθυνη διαιτησίας για το knock down στην ΕΟΜΑ.

 

Το σεμινάριο διεξήχθη σε δυο περιόδους 11.00 πμ-12.30μμ για παιδιά ηλικίας μέχρι 14 ετών και 13.00μμ-15.30μμ για άνδρες και έφηβους.

 

Στην διοργάνωση συμμετείχε και το seidokan karate με σημαντικό αριθμό μαθητών με τον εκπρόσωπο στην Ελλάδα κο Σκουζη Φώτη από την Ναύπακτο ο οποίος σε μια περίοδο δίδαξε τεχνικές από το seidokan .

 

Από τον Βόλο συμμετείχε ο Πήγασος με τους Μαινο Χρήστο 1dan ,Κατσουρα Δημήτριο 1dan,Γιολα Δημήτριο 1dan και Ζανα Αλέξανδρο 2kyu.

 

Διδάχτηκαν αγωνιστικές τεχνικές του αγωνιστικού karate και του knock down εν όψει των πρωταθλημάτων της ΕΟΜΑ ,όπως επίσης και παραδοσιακές τεχνικές ΚΑΤΑ.

 

Στο τέλος του σεμιναρίου έγιναν φιλικοί αγώνες μεταξύ των συμμετεχόντων αθλητών προκειμένου να εφαρμοστούν στην πράξη οι τεχνικές που διδάχτηκαν.

 

Η εκδήλωση έληξε με την απονομή πλακετών από τον διοργανωτή στους εκπροσώπους προπονητές και αναμνηστικών διπλωμάτων στους αθλητες.
_
_
_
_

Ο Soeno στην Ελλαδα


Την Μ.Τριτη 30/04/13 και την Μ.Τεταρτη 01/05/13 πραγματοποιήθηκε το Διεθνές Σεμινάριο Shidokan στο κλειστό γυμναστήριο Ν.Ιωνιας Βόλου με την παρουσία του αρχηγού του συστήματος Kancho Soeno Yoshiji 10 Dan.
Read more

Π. Π. SHIDOKAN ΚΑΡΑΤΕ JAPAN

Στις 14/10/13 πραγματοποιήθηκε στην πόλη ΥΟΚΟΗΑΜΑ της Ιαπωνίας το Παγκόσμιο πρωτάθλημα Shidokan karate με την συμμετοχή χωρών που ανήκουν στην δύναμη του συστήματος . Περισσότεροι από 300 αθλητές αγωνιστήκαν σε όλες τις κατηγορίες.
All news
dakar-15
dakar-1 dakar-2
dakar-3 dakar-3
dakar-3 dakar-3
dakar-3 dakar-3
dakar-3 dakar-3
dakar-3 dakar-3