04/11/12 Διασυλλογικό πρωτάθλημα Shidokan και shido kick boxing

Την Κυριακή 04/11/12 πραγματοποιήθηκε στο κλειστό γυμναστήριο Μικρας στην Θες/κη διασυλλογικό πρωτάθλημα Shidokan και shido kick boxing όλων των κατηγοριών υπό την Αιγίδα της ΕΟΜΑ.

Από τον Πήγασο Βόλου συμμετείχαν οι

 

1.Μαινος Χρήστος 2ος [video]

2.Γιολας Δημήτριος 1ος [video]

3.Τοπας Απόστολος 2ος [video]

4.Καραφιλογλου Νικόλαος 2ος

5.Αλντιτς Μάρκο 1ος [video]

6.Διαμαντη Κλεοπάτρα 1η [video]

 

 

Οι αγώνες σκοπό είχαν την αγωνιστική βελτίωση των αθλητών εν όψει του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος των μαχητικών αθλημάτων που θα γίνει τον Δεκέμβριο στην Αθήνα.

Οι αθλητές των αγωνιστικών ομάδων του Πήγασου είναι πολύ υψηλού επιπέδου και μπορούν να διεκδικούν θέσεις τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

Οι αθλητές επέδειξαν φυσική κατάσταση ,αγωνιστικοτητα,τεχνικη κατάρτιση ,πειθαρχία και ήθος .

Η αθλήτρια Διαμάντη Κλεοπάτρα εντυπωσίασε στο γυναίκειο kick boxing κατακτώντας την πρώτη θέση.

Τους αγώνες kick boxing και shidokan διαιτήτευσε η κα Αιστρατη Γεωργία 5 dan Shidokan με κριτές τους Σπανοδημο Γεώργιο 2 dan,Κατσουρα Δημήτριο 2dan ,Aπακη Ξενοφώντα.

Στις 22 Δεκεμβρίου θα πραγματοποιηθεί από την ΕΟΜΑ στον Βόλο διεθνής βραδιά επίλεκτων αθλητών στις τεχνοτροπίες της ΕΟΜΑ και του Shidokan .

Από το Ιαπωνικό Αρχηγείο του Shidokan karate και του επίσημου εκπροσώπου στην Ελλάδα κου Κατσουρα Ληο 7dan προγραμματίστηκε το Πανευρωπαϊκό σεμινάριο Shidokan να γίνει τον Μάιο του 2013 στον Βόλο με την συμμετοχή του αρχηγού του συστήματος Κancho Soeno Yoshiji 10dan.

Κατά την διάρκεια του σεμιναρίου θα γίνουν διεθνείς αγώνες Shidokan triathlon .Η Ελληνική ομάδα Shidokan θα αντιμετωπίσει τους καλύτερους Ευρωπαίους αθλητές.

Από το Ιαπωνικό Αρχηγείο θα συμμετέχουν μέλη της Ιαπωνικής ομάδας που θα αντιμετωπίσουν τους πρωταθλητές της ΕΟΜΑ και της EOS στο kick boxing .

Οι αγώνες θα γίνουν με το τέλος του σεμιναρίου σε μια βραδιά υπερθέαμα των μαχητικών τεχνών.

Οι διοργάνωση αυτή είναι πρωτόγνωρη για την πόλη του Βόλου μια και η ποιότητα των αθλητών που θα συμμετάσχουν θα δώσει την ευκαιρία στο φίλαθλο κοινό της πόλης να διαπιστώσει την δυναμική του Ελληνικού και Ευρωπαϊκού Shidokan .
_
_
_
_

Ο Soeno στην Ελλαδα


Την Μ.Τριτη 30/04/13 και την Μ.Τεταρτη 01/05/13 πραγματοποιήθηκε το Διεθνές Σεμινάριο Shidokan στο κλειστό γυμναστήριο Ν.Ιωνιας Βόλου με την παρουσία του αρχηγού του συστήματος Kancho Soeno Yoshiji 10 Dan.
Read more

Π. Π. SHIDOKAN ΚΑΡΑΤΕ JAPAN

Στις 14/10/13 πραγματοποιήθηκε στην πόλη ΥΟΚΟΗΑΜΑ της Ιαπωνίας το Παγκόσμιο πρωτάθλημα Shidokan karate με την συμμετοχή χωρών που ανήκουν στην δύναμη του συστήματος . Περισσότεροι από 300 αθλητές αγωνιστήκαν σε όλες τις κατηγορίες.
All news
dakar-15
dakar-1 dakar-2
dakar-3 dakar-3
dakar-3 dakar-3
dakar-3 dakar-3
dakar-3 dakar-3
dakar-3 dakar-3