15-16/12/12 Πανελλήνιο πρωτάθλημα μαχητικών αθλημάτων της ΕΟΜΑ

Τo Σάββατο και Κυριακή 15-16/12/12 πραγματοποιήθηκε στο κλειστό γυμναστήριο Γλυφάδας στην Αθήνα το πανελλήνιο πρωτάθλημα μαχητικών αθλημάτων της ΕΟΜΑ όπως επίσης Shidokan και shido kick boxing όλων των κατηγοριών .

 

Από τον Πήγασο Βόλου συμμετείχαν οι

1. Κατσουρας Δημήτριος 2dan 1ος -85kg

2. Mαργαριτοπουλος Κων/νος 1 kyu 1ος -95kg

3.Μαργαριτοπουλος Γεώργιος 1 kyu 1ος 95

4. Γιολας Δημήτριος 1 dan 1ος -75kg

5.Διαμαντη Κλεοπάτρα 5 kyu 1η -60kg

 

Οι νίκες των αθλητών αυτών απέδειξαν την ποιότητα του Ελληνικού Shidokan και τον συστηματικό τρόπο που εκπαιδεύονται.

Οι αθλητές των αγωνιστικών ομάδων του Πήγασου είναι πολύ υψηλού επιπέδου και μπορούν να διεκδικούν θέσεις τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό επιδεικνύοντας φυσική κατάσταση ,αγωνιστικοτητα,τεχνικη κατάρτιση ,πειθαρχία και ήθος .

Τους αγώνες Shidokan διαιτήτευσε η κα Αιστρατη Γεωργία 5 dan Shidokan με κριτές τους Τοπα Απόστολο ,Σταμελου Βαλεντινα ,Νικολακακο Φραγκίσκο.

Από το Ιαπωνικό Αρχηγείο του Shidokan karate και του επίσημου εκπροσώπου στην Ελλάδα κου Κατσουρα Ληο 7dan προγραμματίστηκε το Πανευρωπαϊκό σεμινάριο Shidokan να γίνει στον Βόλο από 29/04/13 μέχρι 02/05/13με την συμμετοχή του αρχηγού του συστήματος Κancho Soeno Yoshiji 10dan.

Κατά την διάρκεια του σεμιναρίου θα γίνουν διεθνείς αγώνες Shidokan triathlon .Η Ελληνική ομάδα Shidokan θα αντιμετωπίσει τους καλύτερους Ευρωπαίους αθλητές.

Δικαίωμα συμμετοχής στο σεμινάριο εκτός των συλλόγων μελών της Ελληνικής Οργάνωσης Shidokan και της ΕΟΜΑ, έχουν όλοι όσοι αγαπούν τις τέχνες αυτές και θα ήθελαν να προπονηθούν με τον αρχηγό του Shidokan .

Οι αγώνες θα γίνουν με το τέλος του σεμιναρίου σε μια βραδιά υπερθέαμα των μαχητικών τεχνών.

Οι διοργάνωση αυτή είναι πρωτόγνωρη για την πόλη του Βόλου μια και η ποιότητα των αθλητών που θα συμμετάσχουν θα δώσει την ευκαιρία στο φίλαθλο κοινό της πόλης να διαπιστώσει την δυναμική του Ελληνικού και Ευρωπαϊκού Shidokan .

Η Ελληνική Οργάνωση Shidokan και ο Α.Σ.Βολου Πήγασος εύχονται σε όλους χρόνια πολλά .
_
_
_
_

Ο Soeno στην Ελλαδα


Την Μ.Τριτη 30/04/13 και την Μ.Τεταρτη 01/05/13 πραγματοποιήθηκε το Διεθνές Σεμινάριο Shidokan στο κλειστό γυμναστήριο Ν.Ιωνιας Βόλου με την παρουσία του αρχηγού του συστήματος Kancho Soeno Yoshiji 10 Dan.
Read more

Π. Π. SHIDOKAN ΚΑΡΑΤΕ JAPAN

Στις 14/10/13 πραγματοποιήθηκε στην πόλη ΥΟΚΟΗΑΜΑ της Ιαπωνίας το Παγκόσμιο πρωτάθλημα Shidokan karate με την συμμετοχή χωρών που ανήκουν στην δύναμη του συστήματος . Περισσότεροι από 300 αθλητές αγωνιστήκαν σε όλες τις κατηγορίες.
All news
dakar-15
dakar-1 dakar-2
dakar-3 dakar-3
dakar-3 dakar-3
dakar-3 dakar-3
dakar-3 dakar-3
dakar-3 dakar-3