07-04-13 Συγκέντρωση στελεχών

Την Κυριακή 07/04/13 πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα τύπου του κολυμβητήριου η συγκέντρωση στελεχών του Ελληνικού Shidokan karate με θέμα οργάνωση Διεθνούς Σεμιναρίου Shidokan 30/04/13 και 01/05/13 με εισηγητή τον αρχηγό του συστήματος Κancho Soeno Yoshiji 10 dan στην πόλη του Βόλου.

Στην συγκέντρωση παραβρεθήκαν ο εκπρόσωπος του Ιαπωνικού Shidokan στην Ελλάδα κος Κατσουρας Ληο 7 dan,Αιστρατη Γεωργία 5 dan,Γαβαλάς Πέτρος 4 dan ,Λιουλιος Δημήτριος 4dan,Καραγιωργος Χρήστος 3 dan,Τελκης Κων/νος 3 dan,Μπατζογλου Μιχάλης 3 dan,Κατσουρας Δημήτρης 2 dan ,Μουτσιος Δήμος 1dan,Απακης Ξενοφών ,Αρβανίτης Γεώργιος .

 

Το διεθνές σεμινάριο του Shidokan δόθηκε στην Ελλάδα κατόπιν εντολής του αρχηγού του συστήματος .H συγκεκριμένη διοργάνωση θα συγκεντρώσει αριθμό αποστολών από διάφορες χώρες και φυσικά την Ιαπωνική αποστολή με τον Kancho.

 

Κατά την διάρκεια του σεμιναρίου το οποίο εκτιμάται ότι θα συγκεντρώσει περίπου 400 αθλητές προπονητές και εκπροσώπους συστημάτων θα γίνουν απονομές ,επιδείξεις και φιλικοί αγώνες αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά ότι το Shidokan karate είναι πολιτισμός.

 

Το Shidokan μετά από 35 χρόνια παρουσίας στην Ελλάδα έχει αποδείξει με την σταθερή του πορεία ότι αντιπροσωπεύει το Ελληνικό μαχητικό πνεύμα και διαχρονικές αρχές και αξίες προς πείσμα των κοινωνικών πιέσεων , διαμορφώνοντας χαρακτήρες αντάξιων των οικογενειακών προσδοκιών.

 
_
_
_
_

Ο Soeno στην Ελλαδα


Την Μ.Τριτη 30/04/13 και την Μ.Τεταρτη 01/05/13 πραγματοποιήθηκε το Διεθνές Σεμινάριο Shidokan στο κλειστό γυμναστήριο Ν.Ιωνιας Βόλου με την παρουσία του αρχηγού του συστήματος Kancho Soeno Yoshiji 10 Dan.
Read more

Π. Π. SHIDOKAN ΚΑΡΑΤΕ JAPAN

Στις 14/10/13 πραγματοποιήθηκε στην πόλη ΥΟΚΟΗΑΜΑ της Ιαπωνίας το Παγκόσμιο πρωτάθλημα Shidokan karate με την συμμετοχή χωρών που ανήκουν στην δύναμη του συστήματος . Περισσότεροι από 300 αθλητές αγωνιστήκαν σε όλες τις κατηγορίες.
All news
dakar-15
dakar-1 dakar-2
dakar-3 dakar-3
dakar-3 dakar-3
dakar-3 dakar-3
dakar-3 dakar-3
dakar-3 dakar-3