29/04/18 πραγματοποιήθηκε προπονητική / αγωνιστική ημερίδα kids shido boxing

 

Στις  29/04/18 πραγματοποιήθηκε προπονητική / αγωνιστική ημερίδα  kids shido boxing στις εγκαταστάσεις του Α.Σ Βόλου πήγασος . 

Η ελληνική οργάνωση shidokan και το Δ.Σ του συλλόγου ευχαριστεί τον τεχνικό διευθυντή του shido boxing στην Ελλάδα Κο Γεωργόπουλο Φώτη .

 όλους τους προπονητές που συμμετείχαν με τους αθλητές τους στην διοργάνωση: τον sensei   Κατσούρα Δημήτριο, την senpai Μπεχλιβάνη Αδαμαντία, τον senpai Ντα’ι’λιάνη Αχιλλέα , τον Κο Ζευγαρά Αντώνιο και την Δράκου Αικατερίνη.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην υπεύθυνη διαιτησίας της Ελληνικής οργάνωσης shidokan , shihan Α’ι’στρατ’η Γεωργία για την ομαλή και ασφαλή διεξαγωγή των αγώνων

Όπως επίσης τον γιατρό των αγώνων Κο Γιασλακιώτη Βασίλειο και την χειροπρακτη Νταμκαρέλου Δέσποινα που δίνουν πάντα δυναμικό παρόν σε κάθε διοργάνωση και περιθάλπουν τους αθλητές με άψογο επαγγελματισμό .

 

Φωτογραφείες

 
_
_
_
_

Ο Soeno στην Ελλαδα


Την Μ.Τριτη 30/04/13 και την Μ.Τεταρτη 01/05/13 πραγματοποιήθηκε το Διεθνές Σεμινάριο Shidokan στο κλειστό γυμναστήριο Ν.Ιωνιας Βόλου με την παρουσία του αρχηγού του συστήματος Kancho Soeno Yoshiji 10 Dan.
Read more

Π. Π. SHIDOKAN ΚΑΡΑΤΕ JAPAN

Στις 14/10/13 πραγματοποιήθηκε στην πόλη ΥΟΚΟΗΑΜΑ της Ιαπωνίας το Παγκόσμιο πρωτάθλημα Shidokan karate με την συμμετοχή χωρών που ανήκουν στην δύναμη του συστήματος . Περισσότεροι από 300 αθλητές αγωνιστήκαν σε όλες τις κατηγορίες.
All news
dakar-15
dakar-1 dakar-2
dakar-3 dakar-3
dakar-3 dakar-3
dakar-3 dakar-3
dakar-3 dakar-3
dakar-3 dakar-3