ΝΕΑ ΤΟΥ SHIDOKAN 10/12

Την Κυριακή 07/10/12 πραγματοποιήθηκε υπαίθρια προπόνηση ,σε εγκαταστάσεις ποδοσφαίρου , αθλητών Shidokan karate του Α.Κ.Βολου Πήγασος.

 

Στην προπόνηση παραβρέθηκε ο Κος Κατσουρας Ληο 7 dan επίσημος εκπρόσωπος του Shidokan στην ΕΛΛΑΔΑ ,η κα Αιστρατη Γεωργία 5dan αρχηγός διαιτησίας της ΕΟS, o κος Κατσουρας Δημήτριος 2dan και ο κος Σπανοδημος Γεώργιος 2dan .

 

Η δραστηριότητα αυτή ανήκει στα πλαίσια του προγράμματος του Πήγασου ΅Ά τακτικές προπονήσεις έκτος της αίθουσας του γυμναστηρίου ΅Ά προκειμένου οι αθλητές να γνωρίσουν την προπόνηση σε φυσικό περιβάλλον.

 

Οι εκπαίδευση στον Πήγασο επικεντρώνεται στις ακαδημίες ενώ οι αγωνιστικές ομάδες προπονούνται στις τρεις τεχνοτροπίες του Shidokan το shido boxing-kick boxing ?grabbling.

 

Η βάση όλων των τεχνοτροπιών είναι η παράδοση του συστήματος με όλες τις θεσμοθετημένες τεχνικές από το αρχηγείο του Shidokan και τον kancho Soeno 9 dan.

 

Το Shidokan είναι ένα από τα δυναμικά συστήματα παγκοσμίως που έχει εδραιώσει τον πλέον εξελιγμένο τρόπο μάχης γνωστό και ως ΤΡΙΑΘΛΟΝ.
_
_
_
_

Ο Soeno στην Ελλαδα


Την Μ.Τριτη 30/04/13 και την Μ.Τεταρτη 01/05/13 πραγματοποιήθηκε το Διεθνές Σεμινάριο Shidokan στο κλειστό γυμναστήριο Ν.Ιωνιας Βόλου με την παρουσία του αρχηγού του συστήματος Kancho Soeno Yoshiji 10 Dan.
Read more

Π. Π. SHIDOKAN ΚΑΡΑΤΕ JAPAN

Στις 14/10/13 πραγματοποιήθηκε στην πόλη ΥΟΚΟΗΑΜΑ της Ιαπωνίας το Παγκόσμιο πρωτάθλημα Shidokan karate με την συμμετοχή χωρών που ανήκουν στην δύναμη του συστήματος . Περισσότεροι από 300 αθλητές αγωνιστήκαν σε όλες τις κατηγορίες.
All news
dakar-15
dakar-1 dakar-2
dakar-3 dakar-3
dakar-3 dakar-3
dakar-3 dakar-3
dakar-3 dakar-3
dakar-3 dakar-3